tisdag 10 februari 2009

Örtfisk

Jättemumsig fiskrätt! Jag har ingen egen bild på fisken, vi hann äta upp det innan jag kom på att jag skulle ta kort på maten...Bilden har jag lånat från Arla, där finns ett liknande recept som det här, men jag lovar att min örtfisk är godare!
Och lätt som en plätt att laga!

Lägg FISKFILÉ (färsk eller tinad fryst fisk) på finhackad PURJOLÖK i en ugnsform.
Krydda med salt och peppar.
Blanda MJÖLK och CREME FRAICHE FRANSKA ÖRTER, hälften av varje.
Krydda upp blandningen med t.ex. dill, basilika, salt, vitlök.
Häll såsen över fisken.
In i ugnen tills fisken är klar!
Servera med kokt potatis, bröd och en god sallad.

1 kommentar:

Tuvstarr sa...

Jag älskar fisk i örtsås, med mycket dild. Hmm, det här receptet är i alla fall något för mig.