
(Bild lånad på nätet!)
Marinad till 2 fläskfileér:
4 dl olivolja
1 msk råsocker
färsk timjan
1-2 pressade vitlöksklyftor
3 msk kalvfond
4 msk kinesisk soja
3 msk balsamvinäger
salt och peppar
Marinera köttet minst 2 timmar.
Lime-och vitlökssås
2 dl lätt creme fraiche
1 pressad vitlöksklyfta
rivet skal av 1 lime
saft av 3/4 lime
cayennepeppar, salt.
1 msk råsocker
färsk timjan
1-2 pressade vitlöksklyftor
3 msk kalvfond
4 msk kinesisk soja
3 msk balsamvinäger
salt och peppar
Marinera köttet minst 2 timmar.
Lime-och vitlökssås
2 dl lätt creme fraiche
1 pressad vitlöksklyfta
rivet skal av 1 lime
saft av 3/4 lime
cayennepeppar, salt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar