lördag 8 november 2008

Ostfyllda kycklingfiléer


Lördagsmumsigt en mörk novemberkväll. Idag hann jag fotografera också! Jag lyxade till det lite extra och fyllde kycklingen med gorgonzolaost, det var GOTT!

4 pers.

4 kycklingfiléer
120 g ädelost
1 msk margarin
2 tsk soja
1,5 dl grädde
1,5 dl mjölk
2 tsk timjan
salt, peppar

Ugn 225 gr.
Skär en ficka i filéerna och lägg i en bit ädelost. Lägg dem på ett ugnsfat.
Smält margarinet och blanda med soja och timjan, lite salt och peppar. Pensla kycklingen med detta.
Blanda grädde och mjölk, häll detta runt kycklingen.
In i ugnen i ca 20 min, kolla att kycklingen är genomstekt.
Servera klyftpotatis, kryddad med flingsalt och färsk timjan till, och en grönsallad.

3 kommentarer:

Lusthuset sa...

Gud, så gott det låter. Det skall jag nog prova nästa gång vi skall ha kyckling. Tack för tipset.

Gunilla sa...

Jag lägger in din blogg på favoriter så när jag skall göra något gott så kollar jag dina recept .

Ha en fortsatt trevlig kväll, här hos oss snöar det idag hoppas att det vita täcket får ligga kvar.

Hälsningar Gunilla

kockajäveln sa...

åh va gott det é:)